Ні кроку назад 2 сезон всі серії

Мелодрама Ні кроку назад 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
9 мая 2020
Країна:
Украина
Жанр:
военный, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный, драма «Ні кроку назад 2 сезон »:

Події драматичного фільму розгортаються в роки ВВВ. Отриманий наказ про створення секретної диверсійної групи для проведення розвідувальних операцій в тилу противника. Для цієї мети відбираються молоденькі дівчата, здатні пройти прискорений курс підготовки в розвідшколі. Тим часом доля головної героїні Тошки Латыгиной складається трагічно і сумно. Їй всього 16 років, вона втратила всіх своїх близьких після бомбардування селища, в якому жила з родиною. Малограмотна дівчина, у якої всього 4 класи освіти. Але зараз для неї це важливо, найбільше вона бажає помститися за сім'ю і бити ненависних фашистів.

За випадковою помилку вона потрапляє в ту саму школу з іншими юними даруваннями. Звичайно, пізніше її виявляють, але позбудеться настирливою Тошки не так вже й просто. Вона просить майора Раю залишити її в групі, але єдине на що подається офіцер, так це зробити її вільнонайманої. Він не раз помітить, що його підопічна дуже спритною і встигає не тільки допомагати по господарству, а й схоплювати все на льоту, вивчаючи рацію і інші премудрості шпигунських ігор. Рай намагається домогтися для неї дозволу пройти курси радисток, але туди вона не потрапить. Дивним чином Латыгина потрапляє за лінію фронту, де стає мимовільним свідком загибелі Соні та Інни – розвідниць. Забравши у них рацію, Тоша продовжує розпочате загиблими подругами. Вона посилає повідомлення в центр, взявши собі позивний Картопля, щоб її впізнав Рай. Їй ще не раз доведеться дивом уникнути смерті, здобути цінні папери, успішно діяти в тилу німців. І коли її вважали загиблою, вона вижила і змогла повернутися, щоб продовжувати своє знищувати гітлерівців.

Серіал Ні кроку назад 2 сезон 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серий

Дивитися серіал «Ні кроку назад 2 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ні кроку назад 2 сезон 6 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ні кроку назад 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ні кроку назад 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ні кроку назад 2 сезон (2020)