Новорічний ремонт (2019)

Мелодрама Новорічний ремонт (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
83 мин.

Фільм мелодрама «Новорічний ремонт (2019)»:

У чарівній головної героїні є всього 24 години, щоб зробити ремонт у своєму помешканні перед приїздом її дочки і матері. Маргарита найбільше бажає зустріти майбутнє новорічне свято у колі рідних в новій квартирі. Правда її квадратні метри вимагають значного дизайнерського рішення, а часу до світлого торжества практично не залишається. Дівчина загадує, щоб диво допомогло їй відремонтувати житло за добу. Допомога самотньої красуні приходить несподівано. На смс повідомлення, яке вона помилково надсилає всім своїм контактам, відгукується відразу кілька знайомих їй чоловіків.

Бажаючи справити на чарівне створення враження і нагадати про себе хочуть наречений-американець, успішний ресторатор-вірменин, російський депутат і простий вчитель-єврей. Спонтанна ідея перетворюється в непередбачуваний і веселий балаган тостів, розмов по душах, своєрідної конкуренції і відчайдушної спроби вкластися в поставлений термін. Чи встигне різношерста бригада вчасно завершити розпочату і важливу місію?! Адже це не так просто і легко, але молоді люди стараються. Тим більше вони прекрасно розуміють всю важливість відповідального справи. Але кого захоче після цього сама чарівна господиня?

Дивитися фільм «Новорічний ремонт (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Новорічний ремонт (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Новорічний ремонт (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Новорічний ремонт (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Новорічний ремонт (2019)