Самотність (2016) всі серії

Мелодрама Самотність (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 января 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Самотність (2016)»:

Мелодраматичний міні-серіал режисера Віталія Бабенка, в центрі сюжету якого знаходиться історія доброї і чуйної дівчини по імені Аріна, не підозрюючи про прийдешні складних випробуваннях, приготованих їй долею. Будучи незмінною ідеалісткою, вона тривалий час терпляче чекала зустрічі зі своєю істинною любов'ю, точно знаючи, що вона неминуча. А ще вона твердо впевнена в одному - відразу ж відчує, коли перед нею постане той самий чоловік, якого вона мріяла зустріти. Саме тому численні спроби її знайомих організувати головної героїні чергове випадкове «сватання» завжди закінчувалися невдачею.

Це тривало рівно до тих пір, поки одного разу вона не познайомилася з Сергієм і...закохалася в нього без пам'яті. Відчуваючи, що нарешті дочекалася свого судженого, з яким готова провести залишок свого життя, вона з радістю погоджується стати його дружиною. Майбутнє весілля закохані планують зіграти відразу після того, як наречений повернеться з важливої експедиції, перенести терміни якої немає ніякої можливості. Проте в результаті сильного землетрусу зв'язок з групою Сергія пропадає, а прибулі на місце рятувальники, які займаються пошуками уцілілих, переконані у загибелі молодої людини. Але Орися відмовляється вірити в найгірше і продовжує сподіватися, що її майбутній чоловік обов'язково повернеться додому.

Серіал Самотність (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Самотність (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Самотність (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Самотність (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Самотність (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Самотність (2016)