Від печалі до радості (2016) всі серії

Мелодрама Від печалі до радості (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
18 июня 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Від печалі до радості (2016)»:

Головні героїні драматичного фільму близнючки Аня і Яна, які за іронією життєвих обставин були розлучені ще в дитячому віці і протягом двох десятків років навіть не підозрювали про існування один одного. Долі сестер склалися по-різному: одна не мріяла про щось позамежне і живучи в невеликій селі після школи влаштувалася на ферму дояркою. Інша ж марила зоряної професією і бажає бути визнаною актрисою. Але для здійснення такого масштабного бажання у Яни не вистачило наполегливості, зухвальства та впевненості у своїй завзятості і талант.

Але все ж фортуна підкине їй шанс проявити себе. Дівчина несподівано отримує пропозицію зіграти роль сільської мешканки комедії. Звичайно, вона погоджується і вирішує для себе, що не пропустить цієї унікальної можливості довести собі, що вона може і її нарешті помітять і оцінять по достоїнству. Творчий процес у самому розпалі, знімальна група і весь акторський склад приїжджає саме в ту мальовничу провінцію, де живе Ганна. Саме її Яна і вибере своїм прототипом, щоб перенести її образ на екран, ще не чекаючи, як кардинально зміниться її життя після зустрічі з Анею. Таємниці минулого вже готові скинути маски і стати шокуючою кульмінацією дня.

Серіал Від печалі до радості (2016) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Від печалі до радості (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Від печалі до радості (2016) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Від печалі до радості (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Від печалі до радості (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Від печалі до радості (2016)