Оперета капітана Крутова всі серії

Мелодрама Оперета капітана Крутова  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
15 января 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, комедия
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, комедия «Оперета капітана Крутова »:

Головний герой фільму молодий актор Денис Калугін, якому на час доведеться змінити звичне амплуа відомого лицедія на важку і небезпечну службу оперативника слідчого відділу. Ця вимушена міра для артиста, якому належить зіграти в детективній стрічці професіонала оперативника. На щастя Калугіна, його нарешті затвердили на роль безстрашного законника в одному з гостросюжетних серіалів. Правда є одна заковика, на думку деяких авторів проекту, він виглядає не зовсім реалістично.

Але Денис не збирається упускати такого шансу і хоче довести всім, що впоратися, краще за інших. Куратором з усіх питань забійного відділу стає слідчий Дарина Філатов. Дівчині і так вистачає роботи, і вона спочатку не була в захваті від цієї затії. За підопічним їй ще доводиться доглядати, щоб той не потрапив в неприємну історію. Але в душі смілива детектив з заздрістю поглядає на Дениса, адже вона завжди мріяла стати актрисою, бути визнаною і підкорити зоряний Олімп кінематографа. Але доля розпорядилася інакше. Насправді Калугін виявляється непоганим хлопцем і схоже ця парочка швидко «спрацюється», тим більше що учень вистачає все на ходу.

Серіал Оперета капітана Крутова 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Оперета капітана Крутова » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Оперета капітана Крутова 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Оперета капітана Крутова всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Оперета капітана Крутова онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Оперета капітана Крутова (2017)