Великі гроші (2017) всі серії

Мелодрама Великі гроші (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
20 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
47 мин.

Серіал драма, криминал «Великі гроші (2017)»:

Потапов чесний і блискучий експерт-криміналіст, який ніколи не думав, що одного разу йому доведеться переступити через всі свої принципи, через що створилася безвихідній ситуації і порятунок життя рідного йому людини. Головний герой любить свою професію і завжди вважав своїм обов'язком відстежувати і суворо карати тих, хто зухвало порушував закон, думаючи, що для них все повинно пройти безкарно. Але часом доля відразу може змінити все кардинально і підпорядкувати обставинам навіть найпринциповішого фахівця.

Так трапляється з Потаповим, коли в його будинок приходить біда, яка не дає час на роздуми. Діяти треба швидко і рішуче. Синові законника діагностують смертельне захворювання, яке вимагає негайного хірургічного втручання. Операція коштує непідйомною суми, якої в родині оперативника немає. Відчайдушні спроби знайти гроші ні до чого не приводять і тоді «безкорисливий» слідчий, який завжди вів боротьбу з беззаконням, виявляється сам по іншу сторону барикади. Тепер у нього одна мета, як можна швидше зібрати кошти і саме для цього він звертається і залучає до співпраці тих, на кого-то сам колись полював і був для них грозою.

Серіал Великі гроші (2017) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Великі гроші (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Великі гроші (2017) 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Великі гроші (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Великі гроші (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Великі гроші (2017)