Підсудний всі серії

Мелодрама Підсудний  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
22 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер, драма
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, триллер, драма «Підсудний »:

Чесний і непідкупний слідчий Андрій Клімов, ніколи не брав хабарів і не користувався своїм становищем у корисливих цілях, слідчий вважав своїм обов'язком, ловити і саджати у в'язницю всіх злочинців, не звертаючи уваги на їх статус і фінансові можливості. Благородного і сміливого героя фільму «Підсудний» у всьому підтримують близькі та дорогі йому люди — чудова дружина і прекрасна донька.

Бездоганний сім'янин, дуже любить своїх дівчаток, і навіть не уявляє своє життя без них. Але одного разу, трапляється жахлива трагедія, яка руйнує життя Андрія. Одного разу, він повертається з роботи і засинає, а приходить в себе в тюремній камері. Перебуваючи за ґратами підсудний дізнається, що його звинувачують у вбивстві власної дружини і дочки. Чоловік не міг повірити, що його сім'я загинула. Він клянеться знайти вбивць і суворо помститися за смерть невинних рідних людей. Але, щоб це здійснити, Климову потрібно згадати всі свої останні справи, і обчислити найлютішого ворога...

Серіал Підсудний 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Підсудний » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Підсудний 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Підсудний всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підсудний онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Підсудний (2018)