Шторм всі серії

Мелодрама Шторм  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
5 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, детектив
Тривалість:
46 мин.

Серіал драма, детектив «Шторм »:

Двоє старих друзів Сергій Градів і Юрій Осокін, присвятили своє життя боротьбі зі злочинністю. Юрій працює в забійному відділі і займається найскладнішими справами. Його друг Сергій, працює в особливому відділі і бореться з корупционерами при владі. Герої фільму «Шторм» хоч і працюють в різних структурах, слідують одним і тим же принципам — ніколи не беруть хабарів і не користуються своїм службовим становищем у корисливих цілях.

Одного разу, з дружиною Ґадового трапляється біда, жінка опиняється на межі між життям і смертю. Їй потрібна дорога операція, а грошей у чесного служителя закону — немає. Щоб врятувати хвору дружину, Сергій іде на злочин і винаходить кримінальну схему швидкого збагачення. Тим часом, Осокін починає підозрювати свого друга в злочинах, і опиняється перед складним вибором у житті. Від його рішення залежить життя і подальша доля близьких для нього людей...

Серіал Шторм 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Шторм » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шторм 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шторм всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шторм онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шторм (2019)