Шукач 4 сезон (2020) всі серії

Серіал детектив «Шукач 4 сезон (2020)»:

Олександра Кушнір столичний слідчий забійного відділу, переїжджає з Москви в південний курортне містечко. Причина виїзду, переклад на нову посаду. Тепер їй доведеться очолити відділення місцевого карного розшуку. Тільки ті, хто особисто знайомий з Сашею знає, якою вона професіонал і скільки за цими тендітними плечима розкритих справ, найбезнадійніших і складних. Вона здатна розплутати будь клубок інтриг і злочинів і все завдяки своїй посидючості і унікальному методу. Але поява молодої красуні в чоловічому амбітному колективі, не викликала захвату. Підлеглі відкрито ігнорували і не брали начальницю перший час.

В першу чергу їх лякали вкрай нестандартний підхід до роботи, а потім вона представниця слабкої статі і їй не місце тут. Але Олександрі все одно що про неї думають. Вона віддана своїй професії і готова присвячувати їй весь вільний час. Відмінний психолог, висококласний фахівець, яка вживається в образ злочинця, думає, як він, що допомагає їй часто бути на кілька кроків попереду психопата і зупинити його безглузді кровожерливі розправи. Все це з часом зрозуміють її новоспечені колеги і тоді їх думку про неї зміниться кардинальним чином. Правда одне ніяк не дається цій чарівній особі, це особисте щастя.

Серіал Шукач 4 сезон (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Шукач 4 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Шукач 4 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукач 4 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шукач 4 сезон (2020)