Шукач 5 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Шукач 5 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
18 января 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
51 мин.

Серіал детектив, криминал «Шукач 5 сезон (2021)»:

Підполковник Олександра Кушнір має неординарним мисленням і часто застосовує в розслідуваннях незвичайні творчі методи. Іноді навіть перевтілюється в інших заради видобутку потрібної інформації. Спочатку колеги сприймали жінку насторожено, вважали дивною і зухвалою. Прозвали іронічно шукачі. Але в підсумку визнали право її методів на існування, адже співробітниці поліцейського відділу вдається розкривати складні справи, які зі стандартним підходом довелося б розплутувати дуже довго.

Олександра продовжує з успіхом щемить злочинність в полюбився Геленджику. Труднощів вистачає: в відділ прибула перевірка з Москви під керівництвом давнього ворога Шукачі. У Кушнір складна не тільки робота, а й особисте життя. Відносний спокій жінки псує її колишня однокурсниця Світлана - бізнес-тренер, ходяча ілюстрація з мотивуючих книг з успіху, знає, як правильно треба жити сучасному сімейній людині. Під впливом знайомої жінка-підполковник починає замислюватися - чи правильно вона будує життя, як встигати бути з рідними і працювати, чи все влаштовує в кар'єрі. Героїня починає займатися йогою, сідає на дієту, але від сумнівів позбутися не може.

Серіал Шукач 5 сезон (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Шукач 5 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Шукач 5 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукач 5 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Шукач 5 сезон (2021)