Мур-Мур (2021) всі серії

Мелодрама Мур-Мур (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
26 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, драма, історія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, драма, історія «Мур-Мур (2021)»:

У 1944 році жителів недавно звільненого від німців міста муранського шокував різке зростання злочинності. Головний місцевий кримінальний авторитет - Юза. З його особливо численної угрупованням бореться міліція. Муранського карний розшук в народі ласкаво прозвали «МУР-МУР»: поки чоловіки б'ються на фронтах, у відділенні служать жінки - Мар'яна, Олександра, Агата і Оксана. Незважаючи на хаос, що діється жах і покалічені долі, героїні не втратили бажання жити, співчувати і любити. Вони прагнуть не лише забезпечити правопорядок у ввіреному місті, а й налагодити особисте життя.

Капітан Мар'яна Рацкевич - начальник муранського кримінального розшуку. Вона проходить шлях від замкнутої песимістки до щасливої ​​людини, що вірить в чудеса і вважає любов можливої ​​навіть посеред війни. Сержант Сашка, юна і сильна дівчина, пішла з медінституту і відправилася служити в міліцію, коли місто очистили від фашистів. Вона бореться з бандитизмом, ростить сина, перш за все дбаючи близьких і мріє все-таки стати доктором. Старшина Агата чудово розбирається в техніці, відмінно водить і фотографує. Інший цінний кадр - сержант Оксана. Вона вважається хорошим фахівцем, але спочатку не знаходить контакту з колегами

Серіал Мур-Мур (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Мур-Мур (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мур-Мур (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мур-Мур (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Мур-Мур (2021)