Солнцепек

Фільм драма «Солнцепек »:

У травні 2014 року в Луганську поки ще триває мирне життя. У цьому прекрасному квітучому краї весна видалася особливо запеклою. У місцевих жителів є турботи, плани, мрії. Вони навіть не підозрюють, наскільки сильно ці благополучні моменти треба цінувати. Одні занурені в трудову діяльність, і ніщо їм не заважає. Інші проводять час з сім'єю. Наприклад, пропускають стопочку з родичами і вимовляють душевні тости. Треті занурені в любовні відносини. Цілуються, роблять один одному важливі визнання в почуттях, мріють про взаємне щастя.

Діти займаються в школі. Наприклад, співають на уроці музики хором світлий шлягер «Прекрасне далеко, не будь до мене жорстоко». У місті відчувається свобода. Незважаючи на дрібні проблеми, життя здається населенню благополучною. Але не багато хто розуміє, що скоро спокою прийде кінець, що мрії розіб'ються, а багато рідні і близькі загинуть. Виявиться, що тисячі доль будуть поламані. Все міняє літо 2014 року. У людей виникає відчуття безвиході, тривоги, що накриває з головою передчуття катастрофи. Крихкий світ знаходиться на межі війни. Це час різко переверне життя безлічі громадян. Кого з них нова реальність змінить до невпізнання? А хто залишиться людиною?

Дивитися фільм «Солнцепек » онлайн в HD якості

  • 80
Ви легально дивіться кіно Солнцепек онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Солнцепек дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Солнцепек онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Солнцепек (2021)