Мінус один всі серії

Мелодрама Мінус один  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
7 декабря 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Мінус один »:

Олена та Василь щаслива подружня пара, яка давно одружена і виховує двох дітей. Вони завжди розуміли один одного і з особливим теплом ставиться до партнера. Але одного разу випадковий побутової суперечка переросте в грандіозний скандал і неприємну сварку, де кожен їх героїв заявить, що прекрасно зможе в цьому житті обійтися без свого партнера. Доля немов почувши їх побажання, допомагає здійснитися сказаного. І тепер Олена живе в світі, де немає перш коханого Васі, а чоловік виявляється в реальності, де він вільний і наданий сам собі.

Все інше у героїв залишається незмінним: оточення, подруги, діти, родичі, усі немов по комплекту для кожного окремо. Фантастичне випробування, змушує заповзятливих подружжя постаратися, щоб знайти один одного і їм це вдається. Вони налагоджують спосіб зв'язку між собою на одному з телевізійних каналів. Спочатку отримана свобода окрилює їх. Адже тепер немає жодних зобов'язань, живи, як хочеться: Василь пестить підростаюче покоління, а красуня Олена в пошуку перспективної роботи. Вони обидва відкриті для романтичних інтрижок і спочатку, це заворожує, але дуже скоро розуміють, що ситі цієї раптової свободою. Спробувавши всього вдосталь, Валя і Олена приходять до висновку, що краще свій і єдиний. Тепер складність у тому, як знову возз'єднається чи це вже неможливо?!

Серіал Мінус один 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мінус один » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мінус один 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мінус один всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мінус один онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мінус один (2014)