Слабка жінка всі серії

Мелодрама Слабка жінка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
27 декабря 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Слабка жінка »:

Люся - красива і добра жінка, вона живе з чоловіком вже багато років, але назвати її щасливою не можна, адже її чоловік думає тільки про себе, а всі сімейні турботи переклав на плечі дружини. З цим можна було змиритися, але зрада, поставила хрест на їхніх стосунках. Якраз, в цей важкий період, Люся зустрічає Олександра - справжнього чоловіка і турботливого людини.

Між ними виникають справжні почуття, які стали самими важливими, в житті обох людей. Але щастя триває не довго, поспішаючи до Люсі, Саша потрапляє в аварію ...

Серіал Слабка жінка 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Слабка жінка » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Слабка жінка 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слабка жінка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слабка жінка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слабка жінка (2014)