Щиросердне покликання (2020) всі серії

Мелодрама Щиросердне покликання (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Щиросердне покликання (2020)»:

Незважаючи на провінційне походження, Люся Іванова встигла проявити себе в навчанні. У школі поліції дівчина завжди показувала відмінні результати, а успішно закінчений ВНЗ став першим щаблем на кар'єрних сходах. Для дівчини вже була готова посаду оперуповноваженого в відділенні поліції, де і стався перший великий інцидент. Раптовий візит вищого керівництва придбав двоякий характер. Місцеві хулігани зважилися на зухвалий вчинок, залишивши незнайомця без засобів існування.

Знайти зловмисників в рідному краю дівчині не склало особливих труднощів, що справило глибоке враження на приїжджого. Пропозиція про переведення в столичний відділ не змусило себе довго чекати і, що засиділася на одному місці героїня не зволікала з відповіддю. Звичні будні в провінції не можна було порівняти з нескінченним щоденним кругообігом великого міста. Нові колеги були в постійному русі, і зловити хід їхніх думок для Люсі здалося складним. Проявити себе досвідченим оперативником виявилося складним завданням, але зав'язалися дружні стосунки допоможуть стати частиною команди. Попереду дівчину чекає ряд випробувань, а головною нагородою стануть теплі почуття до коханої людини.

Серіал Щиросердне покликання (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Щиросердне покликання (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Щиросердне покликання (2020) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щиросердне покликання (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щиросердне покликання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щиросердне покликання (2020)