Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту всі серії

Мелодрама Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
29 жовтня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту »:

Чергове розслідування наводить досвідченого та талановитого детектива Леонідова в елітне заміське селище. Вважається, що в цьому спокійному районі живуть процвітаючі та благополучні громадяни. Але, як з'ясовується, навіть у такому тихому місці можуть відбуватися звірства. Двох місцевих жителів, Тихона Данкевича та Олесю Ларину, отруїли отрутою, підсипаною у вино. Чоловік помер, а жінка дивом вижила і перебуває на лікарняному ліжку в комі.

Леонідову необхідно застосувати свої детективні здібності, щоб встановити, хто ховається за отруєнням. У думках слідчого миготять різні версії: війни за розширення території бізнесу, заплутані любовні інтриги з домішкою жорстокого ревнощів або жага помсти від людей, які приховують своє нещастя в цьому котеджному селищі, яке в місті вважається оазисом спокою. Сищик починає аналізувати мотиви всіх можливих ворогів, кому Данкевич та Ларіна перейшли дорогу. Чи зможе Леонідів розібратися в одній із найскладніших справ, за які йому колись доводилося братися? Чи виживе Олеся Ларіна після впливу найсильнішої отрути, і чи варто сподіватися на неї як на потенційну свідку?

Серіал Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Психологія злочину 8 сезон. Зона комфорту (2021)