Звонар 2 сезон всі серії

Серіал детектив «Звонар 2 сезон »:

Антон Звонцов досвідчений і принциповий слідчий відділу розслідування вбивств по боротьбі зі злочинністю. За багаторічну службу він заслужив повагу не тільки серед численних колег, а й в очах кримінальних авторитетів. Хоч він жорсткий, зухвалий і незговірливий, але завжди надійний, що можна про нього сказати з перших хвилин знайомства. Всі безнадійні справи завжди перепадали Звонцова, який і не пручався взяти на себе чергову головоломку, тим більше що він вважав за краще хитромудрі ребуси, легким розгадок.

Його списку розкриття можна тільки позаздрити, але для самого Антона робота завжди стояла на першому плані, а потім все інше. Він сам шанував закон і вимагав це від інших, намагаючись не переходити межу дозволеного. Але одного разу ситуація вийде з-під контролю і на це у героя буде ряд вагомих причин. У оперативника з'являється особистий ворог в особі некерованого психопата, який напав на його близького товариша по службі. Вперше Антон втрачає контроль над собою, а в такому стані він страшний і краще піти з його шляху. Чи зможе він впоратися зі своїми амбіціями і довести розпочате до кінця. Адже на кону життя його коханої і декількох друзів.

Серіал Звонар 2 сезон 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Звонар 2 сезон » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Звонар 2 сезон 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Звонар 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Звонар 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Звонар 2 сезон (2020)