Сніг і попіл (2015) всі серії

Мелодрама Сніг і попіл (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, военный «Сніг і попіл (2015)»:

Дії серіалу відбуваються в 1942 році, коли одне з великих червоноармійських підрозділів потрапляє і фашистську «пастку». З основними частинами радянське військо з'єднує лише вузька стежка, оточена топкими болотами. Німці знають, що перевага зараз на їхньому боці і для того, щоб остаточно добити ворога, який опинився в пекельному «котлі» потрібні рішучі дії. Германці готують прорив і допомогти їм у досягненні поставленої мети допоможе засланий до росіян досвідчений диверсант.

Тим часом НКВС по своїм вірним джерел отримують цінну інформацію, що в тилу успішно діє німецький шпигун, якого потрібно виявити і ліквідувати. Майор Урусов, який бере в помічники самих кмітливих і спритних розвідників, відправляється на секретне завдання. Він видає себе за полковника Ямпільського і починає таємне розслідування. А вивідач не дрімає, він впевнено йде за наміченим планом, прибираючи небезпечних свідків одне за іншим і організовує будівництво лісової дороги для проходу важкої фашистської бронетехніки через дрімучі хащі лісу. Урусову поки не вдається вирахувати зрадника, і кожна чергова версія розсипається, як на зло.

Серіал Сніг і попіл (2015) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сніг і попіл (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сніг і попіл (2015) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сніг і попіл (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сніг і попіл (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сніг і попіл (2015)