В тумані

Мелодрама В тумані  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 ноября 2012
Країна:
Россия, Германия, Нидерланды, Латвия, Беларусь
Жанр:
драма, военный, история
Режисер:
Тривалість:
122 мин.

Фільм драма, военный, история «В тумані »:

Дія військової епопеї відбувається в 1942 році на території, окупованій фашистами Білорусії. Нещодавно німці понесли серйозні втрати, після вдалої диверсії червоноармійців, поїзд германців пішов під укіс. Починається розслідування інциденту, в ході якої арештовані четверо подорожніх обхідника, трьох з яких страчують, а одного з незрозумілої причини відпускають на свободу. Тепер місцеві мешканці не сумніваються, що Сущень зрадник. Насправді німці пішли на хитрість і використовували чоловіка, як наживку, для упіймання партизанів, які ховаються в лісі.

Так і вийшло, звільненого свої засуджують «шпигуна» до розстрілу, але не встигають привести задумане, так як потрапляють в засідку. Одного з партизанів фріци вбивають, іншого рятує Сущень, який тягне раннього товариша на собі, пробираючись в глиб лісової гущавини. Вийде у них дістатися до поставленої мети, адже весь лісовий масив оточений і буквально кишить німецькими солдатами, які кинули всі сили на затримання втікачів. Тим часом туман над лісом згущується і це може зіграти на руку Сущеню, якому необхідна перепочинок, адже йому з напарником ще належить неблизький шлях.

Дивитися фільм «В тумані » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно В тумані онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм В тумані дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися В тумані онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » В тумані (2012)