Останній бронепоїзд (2006) всі серії

Мелодрама Останній бронепоїзд (2006) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 мая 2006
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
боевик, военный, история
Тривалість:
215 мин.

Серіал боевик, военный, история «Останній бронепоїзд (2006)»:

Липень 1941 року. Дія військової епопеї відбувається на одному із стратегічних об'єктів, особливо важливий міст для об'єднання частин Радянської Армії, але він захоплений німецькими військами. Територія повністю контролюється фашистами і для червоноармійців немає ніякої можливості відбити її без відчутних втрат. Командуванням приймається рішення про проведення секретної та складної операції. Треба пригнати до місця призначення потужний броньований поїзд, про якому противнику нічого не відомо.

Але в штабі виявляється зрадник, який проник туди під личиною лейтенанта і тепер саме він перешкоджає отруєння цінного складу, що сильно гальмує подальші дії військових. Але ворожий диверсант не зміг передбачити всіх можливих факторів і випустив з виду парочку солдатів, машиніста і санітарку, яким вдалося сховатися в одному з вагонів під час зіткнення з противником. Один з рядових, розжалуваний генерал-майор Романов не розгубившись бере командування невеликим і різношерстим загоном в свої руки. Тепер у цих безстрашних героїв лише одна важлива задача призвести бронепоїзд до мети. І це незважаючи на явну перевагу з боку окупантів.

Серіал Останній бронепоїзд (2006) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Останній бронепоїзд (2006)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Останній бронепоїзд (2006) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Останній бронепоїзд (2006) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній бронепоїзд (2006) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Останній бронепоїзд (2006)