Операція «Дезертир» (2020) всі серії

Мелодрама Операція «Дезертир» (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 червня 2020
Країна:
Росія, Україна
Жанр:
військовий, драма
Тривалість:
45 хв.

Серіал військовий, драма «Операція «Дезертир» (2020)»:

Весна 1944 року. Дія військової епопеї відбувається на території, окупованій фашистами Білорусії. Головне командування приймає важливе рішення провести в німецькому таборі секретну диверсійну операцію, яку раніше неможливо було втілити в життя. Але зараз підходящий момент, який ніяк не можна упустити. Отримана цінна інформацію радянською контррозвідкою, свідчить про те, що цей табір з військовополоненими червоноармійцями перебуває у певному квадраті Z.

Концтабором управляє лощений комендант – полковник Брюхер, а його помічник безжалісний і молодий офіцер СС – Шульц. Але є в списку офіцерського складу, одна особистість, яка наводить на всіх справжнісінький жах і страх, нікому не підкоряється полковник СС Оскар Дірлеванґер. Досвідчений професіонал-розвідник Олександр Громом ретельно готує план дій, який повинен за його припущенням буде пройти в два етапи. Право на помилку у нього немає, тому все повинно пройти чітко і без похибок. Але війна штука непередбачувана і саме вона внесе свої жорсткі корективи в завдання розвідгрупи. Що ж чекає безстрашних бійців, які прекрасно розуміють ризик своєї місії і всі її наслідки!

Серіал Операція «Дезертир» (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Операція «Дезертир» (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Операція «Дезертир» (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Операція «Дезертир» (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Операція «Дезертир» (2020)