Шоу Солдатки

Мелодрама Шоу Солдатки  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2020
Країна:
Росія
Жанр:
реаліті-шоу
У ролях актори:
-
Тривалість:
45 хв.

«Шоу Солдатки »:

Вітчизняний канал ТНТ запускає унікальний проект, де дванадцять добровільних учасниць зіткнутися зі складними випробуваннями. Їм доведеться навчатися військових дисциплін і навчитися стати одним згуртованим колективом. Це перше шоу, зняте в бойовій військової частини, де все без зайвих приукрась і життя казарми під прицілом відеокамер, немов на долоні. Розпорядок дій і дня дівчат нічим особливо не відрізняється від побуту справжніх солдатів, що проходять обов'язкову службу. Юні особи також, як і хлопці реально служать в армії. Всі вони без будь-якого примусу відмовилися від усіх принад камфорною міського життя та перспективної роботи, щоб випробувати себе на міцність і те, чи зможуть вони вистояти в складних польових умовах.

Всі вони на військовому літаку Міноборони РФ, вирушили назустріч тягот і позбавлень армійської служби. Тепер лише одна мета – показати на що здатні. Може для багатьох дівчат це і стане цікавим пригодою і існування суцільного контрасту: тепле сонце, чорноморське узбережжя, накази і жорсткі правила військового статуту. Керує красунями-солдатками, гвардії капітан Козаків. Спочатку учасниця ведуть себе досить свавільно: будують оченята командиру, симулюють і ігнорують накази. Але це марно. Адже жарти з бувалим і грізним офіцером можуть закінчитися неприємним для них сюрпризом і покаранням.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Шоу Солдатки (2020)