Проект «Ганна Миколаївна» (2020) всі серії

Мелодрама Проект «Ганна Миколаївна» (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
26 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, комедия «Проект «Ганна Миколаївна» (2020)»:

Вчені довго працювали над розробкою андроїда жіночого роду, і нарешті цей проект підійшов до завершення. Вони презентували керівництву власну розробку. Зараз цього робота планують впровадити на службу в правоохоронні органи.

Зовні Ганна Миколаївна нічим не відрізняється від звичайної людини. Вона вміє проявляти емоції, харчуються звичайною їжею, володіє непоганим інтелектом, і навіть має статеві органи. Але як з'ясовується, поки Анна не пристосована для служби в столичних відділах, і її вирішують відправити в провінційне містечко з метою накопичити досвіду.

Так головна героїня заступає на службу. Ставну і красиву героїню новоспечені колеги миттєво приймають за дочку міністра МВС, відправлену в провінцію на перевиховання. Але незабаром робот починає вести себе досить дивно, що і порушує плани науковців. Адже в момент розробки вони не врахували, що крім позитивного досвіду Ганна Миколаївна може набратися від звичайних людей і поганих звичок, що призведе до сумних наслідків...

Серіал Проект «Ганна Миколаївна» (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Проект «Ганна Миколаївна» (2020)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Проект «Ганна Миколаївна» (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Проект «Ганна Миколаївна» (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Проект «Ганна Миколаївна» (2020)