Моя мама - робот

Мелодрама Моя мама - робот  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 августа 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Фільм комедия «Моя мама - робот »:

Російські вчені розробили робот, який зовні постаралися зробити максимально схожим на живу людину. Їм це вдалося. Вийшло істота одночасно захоплює й лякає. Основна перевага андрогенного винаходу - спеціальний чіп з неймовірно швидкими і розгалуженими нейронними зв'язками. Ця особливість дозволяє роботу вести себе і мислити майже як людина. Дітище вчених здатне навіть симулювати емоції. Робота вже планували офіційно представити міжнародній громадськості.

Але в самий невідповідний момент чудо техніки ламається і підводить своїх творців. Винахідник новаторського чіпа Митя звертає увагу, що зовнішній вигляд корпусу машини скопійований з його сестри на ім'я Ліза. В голові айтішника виникає незвичайний план. Він просить сестру прикинутися роботом і врятувати, таким чином, вітчизняну науку. Герою до болю прикро: стільки праці, енергії, грошей, часу було вкладено в проект! Чи погодиться Єлизавета на цю авантюру? Які пригоди чекають Митю і всю команду, яка причетна до створення робота з людськими думками і емоціями? Чи вдасться врятувати проект і представити його міжнародної громадськості в найвигіднішому світлі, уникнувши провалу?

Дивитися фільм «Моя мама - робот » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Моя мама - робот онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Моя мама - робот дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя мама - робот онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Моя мама - робот (2021)