Граніт (2021)

Мелодрама Граніт (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
28 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Режисер:
Тривалість:
100 мин.

Фільм боевик «Граніт (2021)»:

У мозамбікській провінції Кабу Дельгаду відбуваються кошмарні події. Терористи Ісламської держави знищили поселення, серед мешканців якого був тринадцятирічний Жозе та його брат на ім'я Луїш. Бойовики наполегливо рекомендують хлопцям вступити до їхнього угруповання. У разі відмови чоловіків закінчать. Луїш погодився, незважаючи на протести брата. Бранець перебував у стані шоку, бо бачив на власні очі, як злочинці розстрілювали з автоматів і різали за допомогою мачеті беззбройних громадян.

Тим часом влада Мозамбіку просить, щоб російські військові допомогли у протистоянні бойовикам. Незабаром до африканської країни прибуває спеціальний загін, очолюваний досвідченим офіцером на прізвисько Граніт. Через деякий час російські бійці виявляють у місцевих лісах Жозе, який втік із табору терористів. Але молодик боїться розкривати військовим місцезнаходження бандитів, вважаючи, що в цьому випадку його брата точно вб'ють. Російські мужики, загартовані в боях, зроблять все, щоб позбавити територію бандформувань, що присягнули на вірність Ісламській державі. Населення Мозамбіку сприймає російських воїнів як героїв-визволителів.

Дивитися фільм «Граніт (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Граніт (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Граніт (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Граніт (2021)