Морські дияволи. Далекі рубежі (2021) всі серії

Мелодрама Морські дияволи. Далекі рубежі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
12 ноября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, детектив, приключения
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, детектив, приключения «Морські дияволи. Далекі рубежі (2021)»:

Легендарний підрозділ спецназу продовжує боротьбу з криміналом та ворогами батьківщини. Однією з основних противників контртерористичного центру (скорочено - КТР) стануть представники міжнародного інформаційно-дослідницького центру «Пандора». Під його прикриттям західні спецслужби ведуть підривну діяльність проти такої брили, як російський устрій. Вороги вітчизни ведуть проти Росії війну за низкою ключових фронтів: в інформаційній, внутрішньополітичній, економічній та зовнішньополітичній сферах. У цьому протистоянні бійці контртерористичного центру виступають сильним суперником, який володіє сучасними технологіями.

Керують важливою для держави силовою структурою матері офіцери – Булатов та Пригов. Командири ставлять перед Бізоном чергове бойове завдання. Потрібно переформувати «Нерпів» та «Акул», зібрати загін із нових спецагентів. Після цих системних перебудов планується виконувати складні тактичні військові завдання біля Росії і її межами. Які місії належить виконати захисникам батьківщини заради співвітчизників? Які стратегічні маневри вони вигадають, щоб завдавати ударів по зарубіжним ворогам?

Серіал Морські дияволи. Далекі рубежі (2021) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Морські дияволи. Далекі рубежі (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Морські дияволи. Далекі рубежі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Морські дияволи. Далекі рубежі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Морські дияволи. Далекі рубежі (2021)