Бойова одиниця всі серії

Мелодрама Бойова одиниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 февраля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
военный, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный, драма «Бойова одиниця »:

Гостросюжетний фільм оповідає про спеціальний підрозділ, який розгорнув свою діяльність у Польщі та веде відчайдушну боротьбу за стратегічний об'єкт на сході країни. Мова йде про артилерійської одиничці, якій дано важливе і секретне завдання – у що б не стало утримати міст. Він життєво важливо необхідний Червоної Армії для переправи військ і техніки, а також він потрібен самим полякам, щоб перевозити необхідну документацію.

Радянські і польські військові об'єднують сили в боротьбі зі спільним ненависним ворогом, який намагається силою і всіма можливими способами контролювати цей район і не підпустити до нього ворога. Прибувши на місце, бійці-червоноармійці, обстеживши місцевість, виявляє неподалік занедбаний старовинний монастир. У напівзруйнованій будівлі ховалися група глухих дітей сиріт, за якими доглядала молоденька вихователька Єва. Артилеристам доведеться нелегко і без того складність ситуації, ускладнюється присутністю діточок. Тепер потрібно не тільки виконати наказ, але і постаратися зберегти дитячі життя і Єви. Чи вийде у хлопців домогтися поставлених цілей, навіть ціною власних життів?

Серіал Бойова одиниця 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Бойова одиниця » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бойова одиниця 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бойова одиниця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бойова одиниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бойова одиниця (2015)