Врятувати Ленінград (2019)

Мелодрама Врятувати Ленінград (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 февраля 2019 27 января 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, военный
Режисер:
Тривалість:
95 мин.

Фільм драма, военный «Врятувати Ленінград (2019)»:

Після масштабного наступу німецьких військ, Ленінград опинився в блокаді. Більше двох мільйонів жителів опинилися під градом важких артилерійських снарядів, запальних і фугасних бомб.

У вересні 1941 року командування Червоної армії віддає наказ про повну евакуацію міста. Щоб врятувати жителів Ленінграда, військові знаходять єдиний шлях порятунку: переправити людей по Ладозькому озеру на старих баржах, давним-давно відслужили останні терміни служби. Капітан однієї з іржавих посудин, намагався пояснити військовим чинам, що судно старе і в будь-який момент може піти на дно, він готовий ризикнути перевезти максимум 600 осіб. Але, генерали не переслухати до досвідченого мариману, і відправили на борт 1500 чоловік, разом із багажем і технікою. Під час нічної переправи розпочався 9-ти бальний шторм, стару баржу добряче пошарпало, до ранку всі трюми були заповнені водою. Судно поступово йде до дна. Екіпаж всіма силами намагається утримати терпить лихо борт на плаву, і дістатися до рятівного берега. Але раптово, в небі з'являються німецькі літаки і починають бомбити тонуче судно...

Дивитися фільм «Врятувати Ленінград (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Врятувати Ленінград (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Врятувати Ленінград (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Врятувати Ленінград (2019)