Горюнов 2 сезон (2021) всі серії

Серіал мелодрама, драма «Горюнов 2 сезон (2021)»:

За підсумками закінчилися провалом випробувань нової крилатої ракети, яка була запущена з борту атомного підводного човна «Рись», керівника екіпажу Горюнова знижують в званні. Відтепер облажався офіцер знову став капітаном першого рангу. Мало того, за нестерпний характер його в якості покарання відправляють на судно, яке давно простоює в порту, і вихід його в море найближчим часом не передбачається. На борт К-157 під суворою назвою «Вепр» засилають виключно накосячіть або низькокваліфікованих моряків, а самому кораблю судилося бути списаним або остаточно зіпсуватися від простоювання.

Горюнов важко сприймає звалилися на його голову випробування, але розуміє, що необхідно взяти себе в руки і відновити репутацію незамінного професіонала, який успішно виконує поставлені завдання. Для цього капітану першого рангу доведеться змусити мажору і запеклого раздолбая Леху Кремова чесно служити. А ще перетворити компанію обледащіли матросів в команду, яка може впоратися з поставленими командуванням завданнями. Але для початку Горюнов повинен спланувати все так, щоб зберегти човен, яку незабаром можуть списати.

Серіал Горюнов 2 сезон (2021) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Горюнов 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Горюнов 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Горюнов 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Горюнов 2 сезон (2021)