Чорне море всі серії

Мелодрама Чорне море  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
27 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, история «Чорне море »:

Йшов 1944 рік. У верховному штабі Червоної армії готується рішуча наступальна операція. Ніхто тоді не передбачав, що кораблям Чорноморського і Азовського флоту буде загрожувати серйозна небезпека. Німецьке керівництво передбачаючи майбутнє бій відправляють до місця дислокації радянської флотилії німецьких диверсантів-підводників. Планується великомасштабна акція, яка передбачає повне знищення основних бойових одиниць.

Тим часом в Новоросійськ прибуває морський офіцер Сергій Сабуров – капітан другого рангу. Йому доручена відповідальна місія. Він покликаний будь-якими способами посилити методи контррозвідників, від дій яких залежить боротьба з диверсантами. За отриманими даними очолить групу шпигунів агент Кунц. Сабурову надані всі повноваження щодо швидкого виявлення і знищення ворожої школи. Чи вийде у героя впоратися зі складною ситуацією? Адже від правильності рішень залежить збереження багатьох військових судів, які повинні будуть зіграти важливу роль у перемозі над окупованою акваторією німцями. Сергій постарається навіть ціною свого життя не підвести наданого йому довіри і обчислити противника.

Серіал Чорне море 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Чорне море » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Чорне море 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чорне море всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорне море онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорне море (2020)