Танкіст всі серії

Мелодрама Танкіст  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
военный, мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал военный, мелодрама «Танкіст »:

Легендарні і безстрашні герої Великої Вітчизняної війни, які ціною своїх життів подарували майбутнім поколінням можливість жити під мирним небом, радіти, бути щасливими і ростити дітей. Мова в цьому фільмі піде про тих, кого під час кровопролитного і запеклого протистояння з фашистськими окупантами по праву назвали «радянськими танковими асами». Для цих хлопців було пріоритетом знищення тих, на чиїх руках кров невинних мирних людей і хто відчував себе повноправними господарями на чужій Землі.

Саме ці хлопці, хоробрі і відчайдушні танкісти Червоної Армії, змогли порушити грандіозні плани геніальних стратегів Вермахту і погнати противника назад у Берлін. У сюжетній лінії будуть використані історичні факти, засновані на справжніх мемуарах тих, хто воював і не раз горів у танку, брав участь у масштабних наступальних операціях, бачив сльози горя, втрат, але пізніше і гордість переможців. Також творцями картини будуть задіяні спогади і цікаві відомості з біографії полковника Червоної армії Зиновія Колобанова, якого тричі представляли до почесного звання Героя Радянського Союзу. Вічна пам'ять загиблим і нині живуть.

Серіал Танкіст 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Танкіст » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Танкіст 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Танкіст всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Танкіст онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Танкіст (2020)