Молода гвардія всі серії

Мелодрама Молода гвардія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
1 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
военный, драма
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал военный, драма «Молода гвардія »:

Військово-історичний серіал, де присутня драма і трагедія, заснована на реальних подіях, які відбуваються під час ВВВ, в період 1942-43 років. Дії історії відбуваються в невеликому провінційному містечку під назвою Краснодон. Саме там буде створено сміливими і безстрашними комсомольцями підпільна антифашистська організація. Відчайдушні, юні месники побажали внести свою значну лепту в боротьбу з ненависними окупантами, які почували себе на чужій Землі повноправними господарями.

Незважаючи на небезпеку смертельної кари, і загибель їх однолітків за праве діло, хлопці не збираються відмовлятися від наміченої і благородної мети. Очолює підпілля – молоденький Віктор Третьякович. Він керує і схвалює більшість диверсійних операцій: грабують німецькі збройові склади, зривають поставку для германців продуктів харчування. Озлоблені фріци не знають хто протистоїть їм, навіть не припускаючи, що за вдалими терористичними актами стоять мужні підлітки. Німецькому полковнику Ренатусу доручає в терміновому порядку обчислити партизанів і знищити їх. Але чи так легко це зробити? Обстановка розжарюється до межі!

Серіал Молода гвардія 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Молода гвардія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Молода гвардія 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Молода гвардія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Молода гвардія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Молода гвардія (2015)