Проста історія

Фільм мелодрама, драма «Проста історія »:

В'ячеслав Воробйов довгий час служить в ОМОНе, на його рахунку безліч успішно проведених операцій. Щоразу перед виїздом на завдання, міцні і мужні хлопці, не знають, яка небезпека їх чекає. Одного разу, під час операції гине один з бійців, а винним всі вважають Воробйова. І тільки В'ячеслав знає, що сталося насправді, але колеги не хочуть навіть слухати, вони вже все вирішили.

Щоб довести свою невинність і повернути повагу товаришів по службі, Воробйов відправляється на небезпечне завдання в поодинці. Герой навіть подумати не міг, що виконуючи важливу місію, зустріне чудову дівчину і закохається в неї. Незабаром, між В'ячеславом і Наташею виникає бурхливий роман, який підносить все найкраще, що може трапитися в житті - безмежне щастя і справжнє кохання...

Дивитися фільм «Проста історія » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Проста історія онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Проста історія дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Проста історія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Проста історія (2016)