Пустеля всі серії

Мелодрама Пустеля   дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 февраля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, детектив, драма, приключения
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал боевик, детектив, драма, приключения «Пустеля »:

Микола Крилов - досвідчений підполковник ГРУ, за плечима якого безліч успішно виконаних операцій. Чесний і хоробрий офіцер, побував у всіх гарячих точках ближнього зарубіжжя, і жодного разу не підводив своїх бойових товаришів. Він не раз прикривав спини своїх солдатів, ризикуючи власним життям. Але одного разу, герой фільму «Пустеля» отримав важке поранення в бою і після тривалої реабілітації, був направлений для подальшого проходження служби в штаб.

Одного разу, розвідка здобула важливу інформацію про підготовлюваний теракт в одному з великих міст Росії. Ватажком терористів виявляється колишній однокурсник Колі, Масуд, який багато років тому перейшов на бік бойовиків. Тепер, він впливовий польовий командир невеликого держави розташованого в пустелі центральної Азії. По його слідах відправляється група спецназу під командування брата Крилова, Олександра, яка викрадає ватажка бандитів і доставляє на прикордонну заставу. Тепер можна зітхнути з полегшенням, адже терорист швидко розколоти під натиском співробітників ФСБ і здасть своїх відморожених братів.

Але несподівано, йому допомагає бігти Крилов, який переходить через кордон з Масудом і виявляється в по-серед безлюдної пустелі. Ніхто не міг зрозуміти, навіщо непідкупний і відданий своєму народові Коля, став зрадником? Але після розмови слідчого з братом підозрюваного, все стає ясно. З'ясовується: у Миколи хворий чотирнадцятирічний син Сергій, який потребує дорогої операції. Його батько став заручником безвихідній ситуації, він - цілий підполковник ГРУ не може врятувати власного сина, коли бандити можуть без проблем йому допомогти. Всі впевнені, що офіцер піддався слабкості і зрадив свою країну, і тільки одна людина не вірить цьому - його молодший брат ...

Серіал Пустеля 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пустеля » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пустеля 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пустеля всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пустеля онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пустеля (2018)