Другий зір всі серії

Мелодрама Другий зір  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
29 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, боевик
Режисер:
Тривалість:
51 мин.

Серіал детектив, боевик «Другий зір »:

Головний герой серіалу Другий зір - досвідчений сищик Дмитро Єфремов, який ризикуючи власним життям ловить небезпечних бандитів і розслідує найскладніші злочину. Одного разу, виконуючи чергове завдання Діма разом з напарником підривається на бандитської пастці. Його колега і вірний друг гине, а сам офіцер отримує серйозну травму очей.

Після тривалої реабілітації, лікарі ставлять страшний діагноз: Єфремов назавжди втратив зір. Для Діми це був важкий психологічний удар, але сильний чоловік не піддався емоціям і не поставив хрест на своєму майбутньому. Він продовжує працювати в поліції і боротися зі злочинністю. Втративши зір сищик знайшов унікальні навички, які допомагають йому розплутувати справи, не гірше за попередній ...

Серіал Другий зір 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Другий зір » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Другий зір 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Другий зір всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Другий зір онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Другий зір (2016)