Що робить твоя дружина? (2017) всі серії

Мелодрама Що робить твоя дружина? (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
20 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Що робить твоя дружина? (2017)»:

Головні герої серіалу Що робить твоя дружина? — подружжя Логиновы. Ігор працює слідчим і ловить бандитів, а його любляча дружина займається домашнім господарством і береже сімейне вогнище. Останнім часом сищик зіткнувся з серйозними труднощами на роботі, справи які він розслідує, виявляються занадто складними і відправляються порошитися в архів. Начальство дуже невдоволено Ігорем і погрожує його звільнити.

Робочі неприємності сильно позначилися на стан чоловіка, він став замкнутим, дратівливим і втратив віру в свої сили. Щоб виправити ситуацію, дружина вирішує допомогти чоловікові в його непростій роботі. В таємниці від нього жінка приступає до розслідування першої справи. Вона швидко знаходить важливі докази, на які ніхто не звернув увагу і за допомогою жіночої інтуїції обчислює лиходіїв. Коли засмучений чоловік повертається зі служби, їй залишається підштовхнути Ігоря в потрібному напрямку. Не підозрюючи про діяльність своєї дружини, поліцейський починає розплутувати всі найскладніші злочину і стає кращим співробітником відділу...

Серіал Що робить твоя дружина? (2017) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Що робить твоя дружина? (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Що робить твоя дружина? (2017) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Що робить твоя дружина? (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Що робить твоя дружина? (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Що робить твоя дружина? (2017)