Чернов всі серії

Мелодрама Чернов  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
4 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
39 мин.

Серіал драма «Чернов »:

Досвідчений співробітник поліції капітан Чернов, протягом багатьох років розплутував найскладніші злочину і садив за грати найбільш небезпечних бандитів. Чесний і непідкупний сищик, був злісним ворогом всього кримінального співтовариства, навіть корумповані служителі закону вважали за краще з ним не зв'язуватися. Одного разу, детектив отримує тривожне повідомлення і мчить стрімголов на чергове місце злочину, тільки на цей раз, жертвою стала його кохана дружина Люда.

Бандити дочекалися поки Чернов піде на роботу, увірвалися в його квартиру і жорстоко розправилися з тендітною і беззахисною жінкою. Лише дивом її життя вдалося врятувати від неминучої смерті, але всі спроби лікарів витягнути її з коми — виявилося марні. Чоловік дуже горював, та не міг знайти собі місця, він готовий пожертвувати всім, щоб його дружина поправилася. Одного разу, Людмила встановлює зв'язок з чоловіком з потойбічного світу, і намагається допомогти у пошуках злочинців, відправили її в кому...

Серіал Чернов 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Чернов » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чернов 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чернов всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чернов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чернов (2019)