Жива міна всі серії

Мелодрама Жива міна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
11 серий
Премєра:
27 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, бойовик
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, бойовик «Жива міна »:

Володимир Фадєєв — досвідчений сапер на рахунку якого, сотні знешкоджених мін, фугасів і замаскованих вибухових пристроїв. Самовпевнений Фадєєв, завжди відмінно виконував свою роботу і міг знешкодити абсолютно будь-яку міну. Але одного разу, він допустив непрощенну помилку, коли за його неуважність, вибухнув замінований автобус з сирійськими дітьми. Після цієї трагедії Володимир звільнився з армії і сильно запив. Він намагався втопити своє горе в склянці, але тільки погіршив своє незавидне становище. Тепер, він нікому нікому не потрібний п'яниця, який опустився на саме дно суспільства.

Одного разу, в музеї, де опрацьовував Володя трапляється вибух. Колишній військовий виявляється єдиним фахівцем, який може допомогти обчислити терористів. З цього моменту, герой фільму «Жива міна» стає на шлях виправлення і докладає максимум зусиль, щоб не допустити чергову трагедію...

Серіал Жива міна 1 - 8, 9, 10, 11 серія дивитися онлайн всі серії підрят 11 серий

Дивитися серіал «Жива міна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жива міна 11 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жива міна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жива міна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жива міна (2018)