Ніж у серце

Мелодрама Ніж у серце  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
27 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм детектив «Ніж у серце »:

Марія повністю занурена у свої справи, і схоже зайнятої жінці не вистачає 24 години на добу на рішення поставлених цілей. Вона самотужки виховує синочка і розвиває своє улюблене дітище – агентство з надання побутових послуг. Всі, кому потрібна допомога по господарству – «Ласкаво просимо»: прибирання, прання, прасування, приготування будь-яких кулінарних страв. Ось такі складні будні у героїні та її злагоджена команда завжди виявляється на висоті, без сумнівів. Так з року в рік Маша сколотила собі непогану базу вдячних клієнтів, які постійно користуються її послугами і радять своїм друзям.

Родзинка ще в тому, що серед її працівників одні чоловіки, майстри на всі руки. І ось одного разу власниця фірми отримує чергове замовлення – обслуговування приватного вечері. Все б непогано, якщо той вечір не закінчився непередбаченої трагедією. Господарку квартири на ранок його знайшли мертвим з ножем у спині. Оперативне слідство підозрює в скоєному одного з Машиних співробітників, а саме Ігоря. Жінка впевнена, що це безглузда помилка. Вона знає цього доброго і привабливого хлопця і не вірить, що він здатний на таке божевілля. Але як допомогти йому? Маша здивована, що робити? Адже вона не може ось так кинути добре знайомого їй чоловіка напризволяще.

Дивитися фільм «Ніж у серце » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ніж у серце онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ніж у серце дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніж у серце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ніж у серце (2020)