Вагома підстава для вбивства всі серії

Мелодрама Вагома підстава для вбивства  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 ноября 2009
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Вагома підстава для вбивства »:

Підліток Олександра Марчук з молодшим братом рано осиротіли. Родичів, які могли б взяти на себе роль опікунів не виявилося. Дітей відправили в дитячий притулок. Вони намагалися триматися разом, щоб легше було долати всі труднощі. Сувора реальність того періоду навчила їх довіряти один одному і нікому більше, а ще при будь-яких умовах розраховувати тільки на свої сили і можливості. Може бути все і було непогано, якщо б одного разу директор сирітського установи не продав Сашу циганам за велику суму. Розлука з братиком була нестерпною для дівчинки, а нові господарі знайшли її на болісне існування.

Але вона намагалася не подавати виду і триматися заради малюка, якому потрібна. І ось на її щастя циганського рабству приходить кінець. Доля дала їй шанс потрапити в таємну організацію таємних кілерів. Дівчина жадібно вивчала небезпечне ремесло, поки не стала кращою серед всіх. Тепер їй нічого не страшно в цьому житті. Адже вона може постояти за себе: смілива, красива і володіє досконало не тільки всіма видами зброї, але і східними єдиноборствами. Для неї залишилася тільки одна незавершена завдання, це знайти брата, про якого вона не переставала думати всі ці роки. Але колись потрібно виконати замовлення і прибрати підприємця Костянтина Самулевича.

Серіал Вагома підстава для вбивства 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вагома підстава для вбивства » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вагома підстава для вбивства 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вагома підстава для вбивства всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вагома підстава для вбивства онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вагома підстава для вбивства (2009)