Я буду поруч

Фільм мелодрама «Я буду поруч »:

Наташа і Маша – рідні сестри, які занадто рано залишилися сиротами. Їхні батьки загинули за трагічних обставин, і Наталя на правах старшої бере на себе відповідальність за ще зовсім несмышленую Марію. Дівчину не лякали труднощі і тернистий шлях. Вона прекрасно розуміла, що в цьому житті їм доведеться розраховувати тільки на себе і свої сили. Але вона готова була подолати всі труднощі, тільки б її не розлучили з сестричкою і не відправили останню в дитячий будинок. Героїні довелося несолодко, вона жертвувала багатьом заради добробуту Маші і та зростала егоїстичною особою, добре засвоїла лише одне, що практично будь-яка її прохання виконується.

Оберігаючи озорницу від ударів долі, Наталія потурала їй у всьому і не розучилася це робити і у свідомій реальності. Тому, коли в її сірому існування з'являється прекрасний принц Віктор, в якого також закохується молодшенька, та, недовго думаючи поступається їй місце. Далі більше – бажання, вимоги і апетити ненаситної родички тільки росли і кінця її примхам не було видно. Наташа вже давно звикла до ролі доброї феї, яка добровільно взяла на себе обов'язки няні племінників, домогосподарки в родині сестри і продовжувала бути безвідмовної, коли Марія кинула близьких і помчала слідом за перспективним кавалером кордон.

Дивитися фільм «Я буду поруч » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Я буду поруч онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Я буду поруч дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я буду поруч онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я буду поруч (2012)