Неваляшка всі серії

Мелодрама Неваляшка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 октября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Неваляшка »:

Валентині найближчим часом виповниться тридцять років, але дівчина досі не може похвалитися повною свободою дій і безконтрольної самостійністю. Її батьки все ще вважають, що вона несмышленая і довірлива дівчина, за якою потрібно стежити і бути в курсі кожного подальшого кроку. Навіть заміж вийти героїня зможе за того кандидата, який успішно пройде весь список вимог владних батька і матері. Потенційним нареченим виявляється молоденький хлопчик Сергійко, такий же мамин синок і ботанік.

Все навколо не упускають можливості посміятися над Валею, про її особисте життя і вічної батьківського піклування. І навіть близька подруга, якій вона довіряла найпотаємніші таємниці прозвала її смішним словом «Неваляшка». Дівчата так набридли ці кривляння і хихикання за спиною, що вона наважується на перший свій рішучий крок у житті – пожити самостійно. Це для Валентини дійсно героїчний вчинок. Чи зможе вона впоратися з виниклими проблемами без участі близьких родичів? Адже доведеться вирішувати чимало життєвих питань і долати складні випробування! Але бажання довести всім, що вона сильна і доросла перемагає страх перед суворою реальністю.

Серіал Неваляшка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Неваляшка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Неваляшка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Неваляшка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неваляшка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Неваляшка (2016)