Нелегке щастя

Фільм мелодрама «Нелегке щастя »:

Головна героїня мелодраматичного фільму працює вихователькою в інтернаті. Жаліслива жінка впевнена, що знайшла своє покликання і допомагати сиротам її призначення. І ніхто не зможе її переконати в протилежному і бути обережною у своїх альтруїстичних звершення. Потрібно це комусь? Маючи власного сина, вона вирішує удочерити дівчинку – Лідочку, якій не пощастило з біологічними батьками. Ганна Сергіївна, діюча тільки з кращих спонукань, хоче дати Ліді найкраще в міру своїх можливостей: любов, турботу, виховання і освіта.

Але остання так і не змогла змиритися з думкою, що тепер у неї є свій дім і сім'я. Вона не відчуває себе затишно у адміністратора мами і навіть не в дитячому будинку. І все уявлення викладачки терплять крах і повне фіаско, коли вона зауважує, що в новоспечену доньку закохався її синок Сергій. Схоже хлопець відчуває серйозні почуття. Вона зовсім не очікувала такого різкого повороту і інтриги. Як їй тепер розплутати цей сімейний клубок інтриг і непередбачуваних поворотів. Вона в повній розгубленості і навіть порадитися ні з ким, але потрібно діяти самій. І що ж вона зробить?

Дивитися фільм «Нелегке щастя » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Нелегке щастя онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Нелегке щастя дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нелегке щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нелегке щастя (2016)