Остання жертва Анни всі серії

Мелодрама Остання жертва Анни  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 марта 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Остання жертва Анни »:

Ганна мати-одиначка, боготворить свою єдину доньку Вікторію. Вона завжди намагалася дати своїй дитині все найкраще, відмовляючи часом собі. Жінка навіть не помітила за пеленою величезної любові, що виростила егоїстка, яка звикла, що все життя тільки для неї. Спочатку избалованное чадо безпардонно виселяє мати в провінцію, потім вимагає з неї дорогу і веселе весілля, а наостанок і забезпечене зміст її з коханим чоловіком. Ганна виконує всі бажання донечки покірно і без з'ясувань відносин.

Чи може так тривати далі. Але невдячна Віка завжди чимось незадоволена. У всіх своїх бідах вона воліє звинувачувати матір. І в цей раз, коли її благополуччя подружнього існування затріщала по швах, з причини, що дівчина не може завагітніти. Грошей на сурогатну матір немає, та й сума непідйомна. Молодий чоловік погрожує, що піде і без дітей не сім'я. Він не бажає займатися цією проблемою і попереджає про свій намір і про те, що у дружини мало часу на обдумування. Тоді чадо знову біжить до мами, благаючи ту виносити їй немовляти. Чи піде на таке Ганна? Адже це серйозний та відповідальний крок? Вона на роздоріжжі і поки не знає, як вчинити?!

Серіал Остання жертва Анни 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Остання жертва Анни » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Остання жертва Анни 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Остання жертва Анни всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Остання жертва Анни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Остання жертва Анни (2015)