Острови

Фільм мелодрама «Острови »:

Тиха і сором'язлива героїня мелодраматичного фільму – швачка Тетяна мешканка невеликій провінції, де ніколи не відбувається ніяких гучних подій. Тетянка завжди була чуйною і їй доводилося піклуватися про хвору родичку, в якій крім неї нікого не було. Хоч Тані і доводилося багато працювати, але грошей на життя не вистачало, а її заповітна мрія побувати на мальовничих островах схоже, так і залишиться нездійсненим бажанням.

Але одного разу її болюча тітонька вмирає, і дівчина залишається зовсім одна. Погоревав про втрати, вона загоряється думкою про те, що повинна, у що б не стало зробити те, про що так довго думала і бажала. Їй довелося обмежувати себе абсолютно у всьому, переглянути свій бюджет, витрати і навіть пожертвувати довголітньої дружбою заради досягнення заповітної мети. Непрості випробування, труднощі і навіть авантюрні підступи не можуть зупинити цю рішучу особу. Вона повинна поїхати туди і побачити власними очима, що так чітко і не раз представлялося і снилося. Чи зможе вона подолати весь тернистий шлях і здійснити задумане, а головне питання, чи варті всі ці жертви того? На відповідь Тетяна питання зможе відповісти набагато пізніше.

Дивитися фільм «Острови » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Острови онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Острови дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Острови онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Острови (2015)