Нічні ластівки всі серії

Мелодрама Нічні ластівки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
28 января 2013
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, мелодрама, военный
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, мелодрама, военный «Нічні ластівки »:

Масштабний і історичний проект оповідає про легендарних особистостей, представниць прекрасної статі. Це відважні жінки, які побоялися в роки Великої Вітчизняної війна кинути виклик ненависному окупантові. Безстрашні героїні нарівні з чоловіками встали на захист улюбленої Батьківщини і билися не на життя, а на смерть. Якщо вірити статистиці, то в період запеклого протистояння з 1941 по 45 року на фронті в загальній чисельності воювало 600 000 жінок і значна частина з них служила в авіації. Були створені, як змішані підрозділи, так і окремі жіночі частини.

Саме про одному такому героїчному 46-му авіаційному полиці і піде мова у фільмі. Він стане легендою, нічний бомбардувальний полк, який наводив неймовірний жах на фашистів. Він був сформований у середині осені 41 року і вже до кінця весни 1942 прибув на фронт. В середині червня дівчата здійснили свій перший бойовий наліт на німців. Пройшло зовсім небагато часу і «нічні ластівки» стали справжніми асами, за час свого існування здійснили понад 20000 вильотів. Хіба можна не захоплюватися цими тендітними створіннями, але такими сильними духом і в своїх переконаннях.

Серіал Нічні ластівки 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Нічні ластівки » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Нічні ластівки 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нічні ластівки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нічні ластівки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нічні ластівки (2012)