Подруга банкіра всі серії

Серіал мелодрама «Подруга банкіра »:

Романтична історія про головну героїню Зої Братчик, яка звикла в житті всього добиватися сама. Вона завжди залишалася на позитивній хвилі, навіть якщо доля підносила складні ребуси. Адже жінка розраховувала тільки на себе, а значить ніхто не вирішить за неї життєві проблеми. Вона одна ростила дочку і намагалася дати коханій дитині все необхідне. Але одного разу в її житті все зміниться кардинальним чином. Вона отримає справді королівський подарунок від долі в особі заможного банкіра Басова.

Чарівний і уважний коханий відкриває своєї обраниці зовсім інший, незнайомий для неї світ розкоші і великих грошей. Але у цієї красивої казки, є й інша сторона медалі, з її суворими і непохитними законами. Чи зможе Зоя вписати в цю невимушену на перший погляд атмосферу і стане її життя щасливішим після цього? З чим їй доведеться зіткнутися, щоб довести собі, що вона гідна такого обранця, який для багатьох представниць прекрасної статі може показати небожителем. Думається, що Братчик захоче кинути виклик і намагатиметься відстояти своє заслужене право на щасливе подружнє життя в чудовому будинку з коханим.

Серіал Подруга банкіра 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Подруга банкіра » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Подруга банкіра 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подруга банкіра всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подруга банкіра онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подруга банкіра (2007)