45 секунд (2013)

Фільм мелодрама «45 секунд (2013)»:

Мелодраматичний фільм, який розповідає історію про існування міської інтелігенції. Що таке 45 секунд, як виявилося в деяких випадках дуже багато. Адже саме за цей короткий період життя головних героїв фільму змінюється кардинальним чином. Тетяна Чернігова молода жінка з непохитним характером і сильною волею. Ці і багато інші позитивні риси допомогли їй добитися успіху в кар'єрному зростанні на заздрість конкуренткам. Вона впевнена в собі і не звикла відступати перед труднощами і поставленими цілями.

Та це й не дивно, адже вона безстрашна особу, яка свого часу займалася альпінізмом і підкорила не одну снігову вершину. От тільки є одна проблема в її життя, яку вона ніяк не може подолати. Бажання мати дитину ніяк не входить в плани її віроломною долі. Кожна спроба чергове гірке розчарування і невдача. Але схоже стане лише початком її відчайдушних переживань, на тлі яких розігрується інша сумна сцена кримінального детективної трагедії. Жінці інкримінується причетність до злочину, якого вона не скоювала. Але факти річ уперта і тепер Таня доведеться самій розбиратися в цій ситуації, щоб довести свою непричетність. Чи вийде у неї, враховуючи її психолическое стан і пригніченість.

Дивитися фільм «45 секунд (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно 45 секунд (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм 45 секунд (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися 45 секунд (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » 45 секунд (2013)