Фермерша (2021) всі серії

Серіал мелодрама «Фермерша (2021)»:

Працьовита і амбітна фермерша Ольга Семенівна працює цілими днями заради своєї єдиної дочки Олександри, яку мріє дати гарну освіту. Саша і сама прагне до цього, з першого разу вступає до університету за фахом вчителя музики в дошкільному закладі. Але на одному із занять досвідчена викладач по вокалу вловлює у дівчини рідкісний голос, справжній талант, який може відкрити перед юної героїнею зовсім інші горизонти. Так вона починає мріяти про кар'єру оперної співачки. Стурбована мати, намагаючись, приборкати фантазії дочки, пояснює їй, що велика сцена лише зламає їй життя.

Там страшна конкуренція, і можна довго чекати заповітного успіху і зовсім не дочекатися його. Саме в цей складний період сумнівів і роздумів, в родині відбувається трагедія. Саша, повертаючись з іншими студентами з чергового концерту, потрапляє в серйозне ДТП. Кілька хлопців гине, а у неї самої лікарі не знаходять жодної подряпини. Але це ніяк не обрадувало постраждалу, яка мало того пережила шок, а ще втратила свій чарівний дар, який став останнім часом темою розбрату між нею та матір'ю. Дочка починає чахнути на очах матері, а та, передумав всю ситуацію по багато разів, готова на все, тільки б повернути її дівчинці то колишнє сяйво в очах.

Серіал Фермерша (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Фермерша (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Фермерша (2021) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Фермерша (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фермерша (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Фермерша (2021)