Скарбниця життя всі серії

Мелодрама Скарбниця життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «Скарбниця життя »:

Дія драматичного серіалу відбувається в лихі 90-ті, які торкнулися долі багатьох громадян розвалюється сильної Держави. Не оминули ці зміни і сімейство Савчуков. Спочатку з місцевого підприємства звільняється молодший син Марії та Степана – Олександр. Хлопець більше не бажає працює за спасибі. Перспектив побачити зарплату найближчим часом не передбачається, а тому потрібно шукати інші джерела доходу. Знайомий влаштовує молодої людини в кооператив, перший заробіток дозволяє фантазії розгулятися і помріяти про те, що важкі часи нарешті пройшли.

Але радіти було зарано. Дуже скоро приватною діяльністю зацікавилися особливі інстанції, інкримінуючи власникам причетність до квартирних крадіжках. Справа потрапляє до рідного брата Сашка – Павлу. Відносини рідних гірше нікуди. І це зовсім не з-за того, що сталося. Причина зовсім в іншому. Красуня Ольга, в яку давно і безнадійно закоханий Саша, виявилася дівчиною Павла, якою він збирався зробити пропозицію. На тлі всього, що відбувається у матері загострюється астма і лікарі рекомендують близьким перевести її за місто, де повітря чистіше. Саме там у героя приходить геніальна ідея в голову, після того, як він бачить торгують біля автовокзалу бабусь. Він займається створенням впорядкованого ринку.

Серіал Скарбниця життя 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Скарбниця життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Скарбниця життя 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Скарбниця життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скарбниця життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скарбниця життя (2018)